مشاوره حقوقی رایگان - تغییر شعبه

باسلام
بنده حدود هشت سال است که در شعبه دوم یک دادگاه به عنوان خواهان پرونده دارم که به تازگی حکم به نفع من امده و با اعتراض طرف من رفته تجدید نظر و منتظر هستیم
و طرف من دادخواستی در رابطه باموضوع همان پرونده
برعلیه من داده که وقت رسیدگی در شعبه دیگری است و چون قاضی شعبه دوم کاملا از موضوع پروند اگاه شده میخام پرونده را به همین شعبه تغییر دهم باید چکار کنم
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
چون دادگاه اول ، حکم خود را صادر کرده است امکان ارسال پرونده دوم
، به دادگاه اول وجود ندارد و چون دو دادگاه ، هم عرض نیست شما نمی توانید ایراد اعتبار امر مطروحه را مطرح کنید ولی شما میتوانید به رئیس شعبه اول ، درخواست خود را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود رای صادر شده و زمانی بره شعبه دیگر راهی ندارد