مشاوره حقوقی رایگان - علت تغییر شعبه پرونده قبل از تشکیل دادگاه چیست ؟

سلام
من شاکی پرونده ای هستم که 4 مهر در شعبه 2 مدرس طبق ابلاغیه قرار بود دادگاه رسیدگی برگزار بشه
امروز برام پیام اومده که پرونده شما به شعبه پردیس ارجاع شد
این الان ینی که دادگاه 4 مهر کنسل شده ؟ علت این اتفاق چیه ؟
متهم 10 روز پیش توسط قاضی شعبه مدرس بازداشت شده ، اماچرا شعبه تغییر کرده ؟
میتونه درخواست متهم بوده باشه ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است از طریق سامانه اطلاع‌رسانی روند پرونده موضوع را به شکل غیرحضوری دنبال کنید یا اینکه بنحو حضوری به شعبه مربوطه مراجعه کنید و موضوع را دقیقا پیگیری کنید؛ چرا که حدس و گمان در این وضعیت زیاد است‌.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دلایل گوناگونی می‌تواند داشته باشد ، برای کسب اطلاعات بیشتر به شعبه مربوطه مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید