مشاوره حقوقی رایگان - پشیمانی از طلاق

من و همسرم 11 سال زندگی مشترک داشتیم. چندسال پیش به خانومم وکالت طلاق دادم؛ چند ماه پیش متوجه شدم که همسرم با مردی رابطه دارد و وقتی پیامها و تماسهاشون توی واتس اپ رو دیدم،ر فت خونه پدرش و جلوی پدر و مادرش اعتراف کرد‌.
با اون وکالتی که بهش دادم درخواست طلاق داد‌. حکم عدم سازش از مشاوره اومد ((توی حکم نوشته که با تماس های مکرر و عدم همکاری زوج؛ درصورتی که اصلا با من تماسی گرفته نشد چون همسرم شماره ای که اعلام کردن شماره من نبود)) مطمئنا چندروز دیگه دادگاه طلاق خواهیم داشت و با این حکم مرکز مشاوره حتما حکم طلاق میدن.
از طرفی همسر بنده کماکان با اون لجن در ارتباطه
من میتونم از مرکز مشاوره شکایت کنم؟
میتونم نسبت به وکالت طلاق اعلام پشیمانی کنم؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
قبلا پاسخ داده شده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در خصوص عملکرد مرکز مشاوره میتوانید شکایت نمایید اگر وکالت بلاعزل داده شده باشد قابل ابطال عزل نیست