مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت نیروی شرکتی

با سلام و احترام. من نیروی شرکتی فرزنده رزمنده هستم و الان 45 سال سن دارم و 12 ساله در سازمان پیام نور مشغول کارم. با بخشنامه جدید برای تبدیل وضعیت ما شرط سنی گذاشتند که نهایت 40 هست. میخوام بدونم ایا مارو تبدیل وضعیت میکنن چون میگن فقط خواهر و برادر شهید و تبدیل میکنند . چون میگن شامل ما نمیشه و سنمون نمیخوره. در صورتیکه من از 33 سالگی دارم کار میکنم و نباید سن الان مارو لحاظ کنند. ایا راهکاری هست که سن بدو ورود مارو به دستگاه لحاظ کنند که مشمول تبدیل وضعیت بشیم. آیا در قانون سن الان ما را در نظر دارند یا سنی که بدو ورود به محل کار داشتیم. ممنون میشم توضیح بفرمایید و راهکار بدید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا سوابق کاری شما و عملکرد شما و نوع قرارداد با ان ارگان مدنظر قرار میگیرد . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

معمولا سوابق کاری شما و عملکرد شما و نوع قرارداد با ان ارگان مدنظر قرار میگیرد