مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای معرفی به وکیل مجرب و متبحر ویژه دیوان عدالت اداری

با سلام و درود . بنده فرزند شهید هستم و در ارتباط با کارشکنی و دو تخلف اداری محرز وزارت نفت در تبدیل وضعیت به رسمی ، نیاز به معرفی وکیلی دارم که تجربه و سابقه درخشانی در امر وکالت دیوان عدالت اداری را داشته باشد . همچنین از پیگیری امورات قضایی ایثارگران در کمیسیون ماده 16مطلع هستم اما احتمالا نیاز به پیگیری از طرف وکیل خصوصی هم وجود خواهد داشت. با تشکر

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید درخواست خود را از طریق سامانه همین سایت ثبت نمایید تا وکلای محترم شهرستان اعلام پذیرش و تعیین حق الزحمه نمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام درخواست خود را از طریق سامانه همین سایت ثبت نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

درخواست خود را از طریق سامانه دادراه ثبت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق همین سایت می توانید درخواست وکیل را ثبت نمایید