مشاوره حقوقی رایگان - سرقت سکه

سلام من 165 تا سکه از سال 90 خریدم تا حالا یکی دوتا بعضی وقتها 3 تا ......الان ازم سرقت شده من فاکتور ندارم از هیچکدام چطور میتوانم ثابت کنم سارق هم روی دوربین را پوشانده و بعد سرقت کرده .....اشنا هست سارق

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

درصورت مستندات و ادله و اثبات میتوانید شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
بعضی وقت ها 3 تا ؟؟!
به هر صورت باید به استناد شهود و ...باید اثبات نمایید زمان سرقت 110 تماس بگیرید صورتجلسه گردد دوربین های اطراف و..‌ بررسی گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت خود را پیگیری کنید و دلایل و مدارک خود را ارائه دهید