مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام خسته نباشید
من حدودا دو ماه پیش درخواست اعسار که داده بودم پذیرفته شد با پیش پرداخت 1200 و ماهی 500
تا الان که اقدام نکرده اون شخص منم پرداختی انجام ندادم.
میخواستم بدونم مهلت پرداختی وجود داره ؟
یا اگه اقدام کنه اولین قسط همون پیش قسط میشه یا به جای ماه هایی که پرداخت نکردم باید یجا پرداخت کنم ؟
و اینکه ممکنه اگه به سال دیگه بکشه و پرداخت نشه مبلغ بیشتر بشه بخاطر افزایش دیه تو هر سال ؟

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام بمحض قطعی شدن حکم اعسار باید بپردازید و آنچه از اقساط که موعدش رسیده باید پرداخت بشه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اقساط عقب بیفته می‌تونه یکجا بگیره

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
پیش پرداخت موضوع حکم اعسار پس از قطعیت حکم بلافاصله می بایست پرداخت گردد.
در خصوص اقساط مطابق موعد سررسید نیز باید پرداخت شده و در صورت عدم پرداخت علاوه بر اینکه حکم جلب شما بنا به درخواست محکوم له صادر می‌شود مجموع اقساط عقب افتاده میز می بایست توسط شما پرداخت شود مگر اینکه دادخواست تعدیل اقساط موضوع دادنامه اعسار را به دادگاه تقدیم دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود سلام اگر اقساط عقب بیفته می‌تونه یکجا بگیرد