مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو و دستگیری به جرم گرفتن سارق

با سلا و خسته نباشید من حدودا ساعت 24 شبه گذشته به سمت منزل دوست دخترم حرکت میکردم و متوجه تعدادی ماشین شدم که من را تعقیب میکردند من از ترس شوکه شدم نمیدونستم چیکار کنم با رفیقم تماس گرفتم و گفتم چاقوویی برایم بیاورد و سپس به همراه رفیقم به کوچه ای که بانک در ان محل بود رفتیم و زیر دوربین بانک واستادیم یکی از سارقین زیره ماشین بنده قایم شده بودن و بنده با چاقو بغله ماشینم خوابیده بودم که سارق فرار نکنه و به دوستم گفتم با 110 تماس بگیره
وقتی 110 اومد درخواست اعزام نیروی کمکی کرد و قتی نیروها رسیدن ان مامور دستور دستگیری خودمان را داد و ماشینم را توقیف کردن درصورتی که همه مدارکم کامل بود خودم با 110 تماس گرفتم سابقه هیچ چیزیم ندارم
من از مامور شکایت کردم به علت بی گناه بردن ما و زدن اتهام به جرم قمه کشی و توقیف خودرویی که هیچ چیزی در ان نبود و پارک بود تمام مدارک هم کامل بود
خواستم بدونم کار ایشون درست بود؟ دزدو ول کردن مارو گرفتن؟ ایا ماشینی که پارک باشه و موردی نداشته باشه میتونن توقیف کنن؟ ایا خودم با 110 تماس گرفتم و وقتی مامور کلانتری رسید دید من بغله ماشینم زیره 6 تا دوربین خوابیدم و مواظبم که سارق فرار نکنه اتهامش میشه قمه کشی تو خیابان؟ با تحقیقاتی که کردم متوجه شدم ماموری که ما را دستگیر کرده بود تازه به کلانتری رفته و برای خود شیرینی خودش الکی مارو برده بود کلانتری و خودرومون رو توقیف کرده بود در صورتی که من و دوستم نه قیافمون به این کار میخوره نه شخصیتمون بنده کارمند شرکت تجهیزات پزشکی هستم.
ایا میتوانم‌ از ایشان شکابت کنم؟
بنده 20 میلیون سیستم صوتی رو ماشینم دارم و برگه پارکینگ را در حواس پرتی که مامور مذکوره باعثش بود امضا کردم اگر در پارکینگ وسیله ای از خودرویم کم شود کاری میتوانم انجام دهم؟

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باسلام کار مامور تخلف محسوب میشه و چنانچه سارق در دوربین بانک قابل رویت باشه (زمان فرارکردن) شما از مامور در دادسرای نیروهای مسلح شکایت مطرح کنید