مشاوره حقوقی رایگان - تهمت به جرم تجاوز

سلام لطفا راهنمایی کنین.
برادر من با یه دختری چند سال در ارتباط بود .حالا ک جدا شدن دختر رفته ب جرم تجاوز شکایت کرده با اینکه اصلا رابطه جنسی نداشتن . قاضی ام گفته یا عقد کن یا دیه بده. پزشک قانونی ام تشخیص نداده ک توسط کی رابطه برقرار شده. دختره شاهده دروغینم برده دادگاه . الان چند روزه بازداشته . ما چجوری ثابت کنیم کار این نبوده
لطفااااا جواب بدین

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

اگه پزشکی قانونی ازاله ی بکارت رو به برادرشما ربط بده کاریش نمیشه کرد