مشاوره حقوقی رایگان - تهمت به تجاوز

تورو خدا کمک کنین.
آخه این عدالت کجاس؟ ؟
به دختر حتی دست نزنی هیچ نزدیکی نداشته باشی . حتی پزشک قانونی معلوم نشده که توسط کی بکارت پاره شده. بره ازت به جرم تجاوز شکایت کنه و یه هفته بی گناه بخابی بازداشتگاه قاضی ام بگه یا عقد کن یا دیه بده.
تورو خدا کمک کنین چجوری ثابت کنیم . دختره فقط شاهد برداشته از دوستاش آورده وگرنه حتی مدرکی ام نداره میگه منو عقد کن
الان ما دقیقا چکار کنیم؟ ؟ ؟چه راهی هست بی گناهیشو ثابت کنیم؟؟؟
خواهش میکنم جواب بدین

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر به درستی دفاع می کرد بازداشت نمی شد . پرونده ایشان باید توسط وکیل مطالعه شود تا جزئیات پرونده مثل ادله شاکی و اظهارات متهم بررسی گردد تا دفاع متناسب با آن انجام شود

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

سلام اثبات تجاوز نیاز به دلایل قوی دارد علی الخصوص با توجه به اینکه موضوعتان در صلاحیت دادگاه کیفری 1 است لذا مرجع شکایت از رای ، دیوان عالی کشور بوده و اصولا قضات دیوان در موضوعاتی از این دست ، به صحت و قوت ادله ی اثبات توجه ویژه ای دارند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پرونده شما باید مورد مطالعه و بررسی و دفاعیات شما مورد بازبینی قرار بگیرد