مشاوره حقوقی رایگان - سرایداری

سلام خسته نباشید.
یه آقایی پیش پول خونه مارو خورد. و ما با یه آقایی آشنا شدیم که گفت من‌ یه زمین پنج هزار متری کرایه کردم برای بومگردی و احتیاج به یه زوج سرایدار دارم. و همسر من باهاش قرار گذاشت که برن خونه سرایداری و مکان ببینه و اومد بهم گفت که خونه هیچی نداره و این آقا گفته شما به من اوکی بدين من خونه رو یک هفته ای آماده میکنم و ما هم قبول کردیم و همسر من نزدیک ماه فقط هر روز میرفت سر زمین براش کار انجام می‌داد. و ما دیدیم که دوماه هیچ کاری برای خونه انجام نداده بهش گفتیم و اون آقا گفت شما باید بیاین اونجا وایسین که من خونه رو براتون آماده کنم و ما هم مجبور بودیم که بریم و هیج جارو نداشتیم و تمام وسایل خونه رو جمع کردیم رفتیم و وسایلارو تو انبار گذاشتیم که قراره این آقا خونه رو برای ما درست کنه و الان چهار ماه فقط داریم اینجا زندگی میکنیم و هنوز خونه رو درست نکرده و تمام وسیله های که تو انبار گذاشتیم همه آب خورده خراب شده.
و الان دوماه که این آقا پیداش نیست نه جواب تلفن میده نه جواب پیامک. فقط دو یا سه بار پیام دادیم بهش گفت هی امروز میام فردا میام و هنوز هیچ خبری ازش نیست.
و صاحب ملک قانونی اقدام کرده که اجاره نامه رو فسخ قرارداد و تخلیه ملک خودشو بگیره.
من به صاحب کار خودم پیام دادم گفتم هر پیامی بهش میدم میخونه ولی هیچ جوابی نمیده. و بهش گفتم که من چیکار باید بکنم تکلیف من چیه گفت نمیدونم بزار هرکاری میخوان انجام بدن. این از این شرح حال امروز ما و اینکه هیچ گونه قرارداد امضا اثر انگشت و هیچ چیز قانونی بین ما رد بدل نشده.
هرموقع هم بهش گفتم باهم قرارداد بنویسیم امروز فردا کرد و الان این بلارو سر ما آورده.
تا اونجای که ما خبر داریم با زن و بچه خودش کلاهبرداری کرده رفته خارج از کشور.
مالک زمین داره ملک خودش رو میگیره و اون آقا هم رفته خارج از کشور و من الان موندم که چیکار کنم.
و اینجا یسری وسایل هست مثل دوربین مداربسته و یکسری ابزار کار هست که همه اینا تا 15 میلیون تومان شاید بشه میخواستم بدونم چیکار باید انجام بدم من میتونم این وسایلارو بردارم به عنوان ضرر و زیان نمیدونم ما گرفتار شدیم اگه میشه یه راه کاری بهم بگین که من انجام بدم

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام خیر اگر وسایل موجود را بدون علم و اطلاع مالک بردارید در مظان اتهام سرقت قرار میگیرید چرا که شما اطلاع دقیقی از مالکیت وسایل مذکور ندارید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه بدون اطلاع مالک برادارید متهم به سارق هستید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
تصرف در اموال بدون اطلاع مالک شاید در مظان اتهام قرار گیرید