مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد کاری دستنویس

با سلام بنده 440گرم طلا به صورت امانت به یک طلا فروش داده ام و ایشان متعهد شده که بعد از گذشت سه ماه به میزان 460 گرم طلا به بنده برگرداند (20 گرم به عنوان سود )مفاد این قرارداد به صورت دستی با امضا و اثر انگشت دو نفره بدون شاهد می باشدالبته به انضمام یک فقره چک بابت ضمانت . آیا در صورت خودداری نامبرده از تعهد خود آیا قرارداد دست نویس بدون شاهد در دادگاه معتبر است

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باسلام شما میتوانیدیا از طریق همون رسید ویا از طریق چک به نتیجه برسید و رسید بله قابل قبول است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله میتوانید چک ضمانت را به اجرا بگذارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله میتوانید چک ضمانت را به اجرا بگذارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید بر روی چک اقدام نمایید
و قرارداد هم معتبر است