مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از شغل معلمی

با سلام
بنده در جزو قبولی ماده 28 آموزش و پرورش هستم.و امسال سال اول تدریس من حساب میشود و هنوز یک ماه هم نگذشته آیا میتوانم انصراف بدم؟چقدر زمان میبرد؟چقدر باید هزینه خرج کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شما میتوانید استعفا بدهید ولی باید با استعفا شما موافقت بشود و تا زمانی که موافقت نشده است شما نمی توانید از آموزش و پرورش خارج بشوید

فریده کیانی

سرکار خانم فریده کیانی :

با سلام
با توجه به شرط تعهد خدمت ضمن آزمون استخدامی ها استعفا معمولا با دریافت غرامت همراه هست

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام بستگی به شرط تعهد خدمت شما دارد اگر با دریافت غرامت همراه نباشد میتوانید استعفا دهید وگرنه باید غرامت پرداخت نمایید قبل از استعفا

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به جهت سپردن تعهد خدمت موافقت با پرداخت غرامت امکان پذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت استعفا باید غرامت پرداخت بشه