مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه

با سلام
پدر بنده در زمان حیاتش اقدام به تنظیم وصیت نامه  کرده و بخشی از اموالش را برای فرزندانش وصیت نموده ولی بعضی از فرزندانش وصیت نامه رو در زمان حیاتش رد کردن و بعد از فوتش هم آن رو نپذیرفتن. بنده و کسایی که وصیت نامه رو قبول کردیم اقدام به تنفیذ وصیت نامه کردیم و در جلسه دادگاه آن وراثی که وصیت نامه رو نپذیرفتن در جلسه دادگاه قبول کردن و دادگاه حکم به یک سوم وصیت نامه رو داد

آیا می توان بخاطر اینکه وصیت نامه رو چه در زمان حیات و فوتش نپذیرفتن اعتراض کرد و مانع از دست یابی به یک سوم وصیت نامه شد ؟

پاسخ ها :

عدم اجرای وصیت وصیت نامه وصیت