مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

با سلام و خسته نباشید مادر بنده حدود 1 سال که داشتند پدرشان فوت شدند و پدر ایشان صاحب یک ملک بودند که به دلیل این که جواز کاری را مادر بزرگ بنده دریافت کند مادر بنده و دایی بنده که تنها ورثه های پدربزرگم بودند زمانی که مادر بنده13 سال سن داشتند به همراه دایی بنده که دو سال بزرگتر از مادر بنده هستند مجبور شدند ملک را به نام مادر بزرگ بنده یعنی مادر خودشان کنند . پس از چند سال مادر بزرگ بنده از آن کسب و کار صرف نظر کرد و خانه را فروخت و نصف مبلغش را به دایی بنده داد و نصف دیگرش را خودش برداشت و هیچ سهمی به مادر بنده ندادند . اکنون پس از حدود 20 سال از این ماجرا مادر بنده تصمیم دارند حقشان را بگیرند خواهشا بنده را راهنمایی کنید که ایا باشکایت به حقمان خواهیم رسید یا خیر . ممنون میشم با پاسخ کامل بنده را در جریان بگذارید . با سپاس فراوان.

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ،شما چیزی در مورد مادر بزرگ خودت نگفتی اینکه مادر بزرگ تان زنده است یانه.. مادر شما فقط از سهم مادر بزرگ تان ارث می برد.