مشاوره حقوقی رایگان - سوختگی لیزر

سلام وقتتون بخیر
من چهارماه پیش بدنم درا ثر لیزر دچار سوختگی شد و اپراتور مدام کرم های مختلف برای مصرف بهم پیشنهاد داد و گفت صبر کن خوب میشه
ولی متأسفانه الان بعداز چهارماه هنوز لک های سوختگی بوجود اومده روی بدنم مشخص هست
آیا الان میشه از طریق مراجع قانونی اقدام کنم عکسای زمان سوختگی رو هم دارم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیاز به بررسی دارد می توانید تماس بگیرید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

بله به دادسرای جرایم پزشکی مراجعه نمایید در صورت نیاز به وکیل تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید در این خصوص شکایت خود را مطرح وبا معرفی به پزشکی قانونی میزان صدمات وارده شما تعیین و قصور پزشک مشخص گردد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با سلام نیاز به بررسی دارد می توانید تماس بگیرید