مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی استفاده نشده و حق سنوات کارمند مستعفی

با سلام
اینجانب کارمند پیمانی یکی از ادارات دولتی هستم که مدت دو سال مشغول خدمت بوده ام، اکنون با توجه به شرایط مجبور به استعفا از خدمت شده ام و می‌خواهم بدانم که آیا مرخصی های استحقاقی استفاده نشده و حق سنوات این دو سال به من پرداخت می شود یا خیر؟

پاسخ ها :

مرخصی استفاده نشده کارمند مستعفی سنوات کارمند مستعفی سنوات مرخصی استفاده نشده