مشاوره حقوقی رایگان - طلاق غیابی

باسلام خدمت شما وکلای بزرگوار بنده با خانومم دچار مشکل شدم و ایشون کلا حالت روانی درستی ندارن و من این قضیه رو بعد ازدواج فهمیدم و مبتلا به بیماری حاد کم خونی هستش که همیشه مریض هستن و ایشون رفتن مهریشو اجرا گذاشته که پیش 1سکه و هر7ماه هم 1سکه محکوم شدم و ندادم که تا چند روز پیش یکی از فامیلاشونو دیدم و گفتن خانوم داره برای مشاوره میره برای طلاق غیابی ؟؟ مگه چنین چیزی میشه مگه نباید بهم ابلاغ بشه که منم برم تو ثنا هم ثبت نام کردم و از همون لحظه اول که ایشون برای مهریه اقدام کردن تمام ابلاغ ها میومدن چطور شد که الان نیومده ممنون میشم جواب بدید؟؟؟
و در ضمن ایشون برای نفقه هم اقدام کرده بودن که در شورای حل اختلاف هستش که جلسه گذاشتن و رفتیم و نتیجه اعلام نشده هنوز ...

و اینکه راهکارش چیه و من باید چکار کنم ؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ابلاغیه حضور در جلسه به طرفین در ثنا ارسال میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله زوجه میتواند برای ا ارایه دادخواست طلاق از سوی زوج، با ثبت نام در اداره بهزیستی جهت انجام مشاوره بالینی قبل از طلاق اقدام کند و البته این منزله مجوز طلاق نیست صرفا به جهت راهنمایی مشاور برای حل مشکلات خانوادگی است جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ابلاغیه حضور در جلسه به طرفین در ثنا ارسال میشود