مشاوره حقوقی رایگان - گازگرفتن سگ ولگرد در روستا شکایت از شهرداری یا دهیاری

من ساکن روستا هستم و گاز گرفتن سگ ولگرد از دست پسرم که منجر به خسارت جسمی و روحی مالی شده، در پاسخ به این سوالم وکلای محترم گفتن که از شهرداری شکایت کنم من که داخل روستا زندگی میکنم و اتفاق افتاده در روستا بود باز مربوط به شهرداری میشه یادهیاری باید پاسخ گو هست

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تشریف ببرید دهیاری راهنماییتان می کنند البته اگر قصد اخذ دیه دارید بسیار سخت است

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام ، دوست عزیز اثبات این موضوع نیاز به این دارد که ثابت نمایید که اولا کنترل سگ ها وظیفه ی دهیاری بوده و ثانیا دهیاری قصور کرده و از این وظیفه ی خود تخطی کرده و ثالثا حادثه به علت اقدامات خودتان نبوده باشد یعنی به صرف اینکه یک سگی بیاید و فردی را آزار دهد موجب این نمی شود که بتوانید ضرر و زیان دیه ی حادثه را اخذ نمایید بنابراین موضوع چندان ساده نبوده و نیاز به دفاع تخصصی دارد ولی در هر صورت اگر بخواهید اقدام نمایید با عنایت به اینکه در محدوده ی روستا هستید ، می بایست علیه دهیاری اقدام نمایید موفق و موید باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید علیه دهیاری شکایت نمایید
ولی سخت است

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام امکان اثبات و به نتیجه رسیدن جهت اخذ دیه بسیار ضعیف است