مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت کرایه سرقفلی توسط مالک

سرقفلی مغازه ای در اختیار اینجانب است که مالک از دریافت کرایه ماهانه که به مبلغ 10 هزار تومان ماهانه می باشد به مدت 5 سال است که خودداری مینماید. لطفا راهنمایی بفرمایید که ایا مالک میتواند این موضوع را بهانه قرار داده و سرقفلی ملک را از اینجانب بگیرد به عبارتی تخلیه ملک را بگیرد؟ البته این جانب نمی دانستم که میتوان کرایه را به صندوق دادگستری واریز نمود.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

یکی از موارد تخلیه عدم پرداخت اجاره بها می باسد لذا توصیه میشود وحوخ را به حساب صندوق دادکستری واریز نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. بله
طبق قانون عدم پرداخت اجاره بها ، یکی از مواردی است که مالک حق تخلیه ملک تجاری را خواهد داشت
شما باید ابتدا یک اظهارنامه برای مالک ارسال نمایید و درخواست شماره حساب برای واریز اجاره بها را نمایید و

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله دقیقا یکی از موارد تخلیه ، عدم پرداخت اجاره بها می باشد. فورا اجور معوقه را به صندوق دادگستری یا ثبت واریز نمایید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

یکی از موارد تخلیه ، عدم پرداخت اجاره بها می باشد

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،بله از شرایط تخلیه می باشد.اظهارنامه جهت اعلام شماره حساب ارسال نمایید.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

یکی از موارد تخلیه ، عدم پرداخت اجاره بها می باشد. فورا اجور معوقه را به صندوق دادگستری یا ثبت واریز نمایید