مشاوره حقوقی رایگان - شکایت همسر و دادگاه

با سلام
چند وقت پیش یه مشکلی بین منو همسرم پیش آمده بود یه جر و بحث کوچیک . ساعت دو شب بود من به همسرم گفتم شما داخل منزل بمونید تا من برم پیش پدرم ببینم چی گفته
من که رفتم همسرم ترک منزل کرده بودن و به خانه پدر من آمدند من هم درحال جر و بحث با پدرم بودم که همسرم خود را وارد قضیه کرد و من بخاطر این که خانه را این ساعت شب ترک کرده و تنها مسافت طولانی را طی کرده بود خواستم کلید منزلو ازشون بگیرم . بعد با مادرم درگیر شدن من در حال جر و بحث با پدرم بودم که دیدم همسرم نیست به منزل رفتم دیدم خانه هم نیستن چون فامیل بودیم تمکین نزدم . و مشاور خانواده گرفتیم تا مسائلمان حل شود ما بین مشاوره ایشون چند شکایت از من و مادرم کردن . ضرر نفسی . شرفی . تهدید . ضرب و شتم عمدی . توهین به اشخاص شخصی و مالی است که اصلا موندم اینارو از کجا اوردن
میخواستم بدونم باید چکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
الان هم خانه مادرشون هستن و این که خودشون اومدن داخل خونه به عنوان جر و بحث و نداشتم کسی شکایتی بکنه که فامیلیم ولی اونا شکایت کردن

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام در صورتی که احضار شدید دفاعیات خود را مطرح کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

طرح هر شکایتی نیاز به ارائه مدارک و اثبات ادعا می‌باشد.برای بررسی دقیق تر مشاوره تلفنی داشته باشید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه احضار شدید دفاعیات خود را بیان کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در صورتی که احضار شدید دفاعیات خود را مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت شکایت با انکار ادعای زوجه دفاعیات خود را مطرح کنید.