مشاوره حقوقی رایگان - اتهام توهین و تهدید اشخاص عادی

با سلام. شخصی مدعی شده که بنده و همسرم به ایشان توهین و تهدید کردیم که پس از حضور ما در شعبه دادیاری و توضیح ماجرا قرار نهایی به ما ابلاغ شده است که پرونده در مسیر تحقیقات قرار گرفت صرف نظر از صحت و سقم ادعای شاکی و نظر به فقدان ادله کافی برای احراز و انتساب جرم و حاکمیت اصل کلی برائت مستندا..... قرار منع تعقیب متهمین صادر و اعلام می گردد.

با توجه به قرار نهایی آیا ما تبرئه شدیم؟؟؟
اگر شاکی به قرار اعتراض کند باید حتما دلیل و شاهد ارائه کند؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فعلا قرار منع تعقیب صادر شده و شامی ظرف ده روز می تواند به قرار دادسرا اعتراض کند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

ظرف ده روز می تواند به قرار دادسرا اعتراض کند

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
بله به دلیل اینکه دلایل کافی برای این اتهام علیه شما وجود نداشته، دادیار قرار منع صادر کرده که پس از 10 روز اگر شاکی اعتراض نکند قطعی میشود
شاکی در مورد اعتراض نمیتواند شاهد و دلیل جدید ارائه کند بلکه باید بگوید دلایل کافی را ارائه کرده اما دادیار به آنان توجه نکرده که قاضی دادگاه کیفری2 در این مورد تصمیم میگیرد و اگر اعتراض شاکی را صحیح بداند قرار را نقض میکند و پرونده مجددا به جریان می افتد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله باید دلیل مناسب برای نقض قرار ارائه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله وی تا ده روز حق اعتراض دارد . بعد از لن قطعی میشود

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

سلام وقت به خیر ،شما تبرئه شدید ولی اکر شاکی اعتراض نماید واعتراض مورد قبول واقع شود بر علیه شما جلب به دادرسی صادر میشه،وضمنا اعتراض نیاز به مدارک جدید ندارد چرا که ممکن است در خود پرونده ایرادادتی وجود داشته باشد وباعث نقض قرار نهایی گردد

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام بهتر تست چون منع تعقیب صادر شده خر دو از تجدی نطر خثددار کنید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

بت سلام شما ده روز فرصت داذید ب دلایل جواب دهید درصورت اجتیاج ب وکیل بابنده تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله قرار منع تعقیب به علت فقد ادله اثباتی بر توجه اتهام به شما صادر شده است و شاکی ده روز فرصت دارد از این قرار اعتراض نماید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام بله باید شاکی دلایل محکمه پسندی داشته باشد تا اعتراض به قرار صادره جواب دهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شاکی ظرف ده روز می تواند به قرار دادسرا اعتراض کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله شاکی باید دلیل کافی برای نقض رای بیاوردد