مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه تجدید نظر

با سلام
در دادگاه بدوی نسبت به شکایت کیفری زوجه مبنی بر ترک انفاق از سوی زوج، برای اینجانب (زوج) با توجه به مستندات ابرازی شامل فیش های واریزی و تهیه مسکن و عدم احراز ارکان بزه حکم برائت از اتهام انتسابی صادر شده است و زوجه درخواست تجدیدنظر خواهی داده است آیا امکان دارد در دادگاه تجدید نظر این رأی نقض شود؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" بستگی به محتویات پرونده و اقاریر احتمالی مشتکی عنه و دلایل ابرازی شاکی و تجدید نظر خواه و نظر قضات محترم دادگاه تجدید نظر رسیدگی کننده به پرونده دارد و پیش بینی غیرقطعی آن هم فایده ای بر آن مترتب نیست !

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.هیچ چیزی قطعی قابل پیش بینی نیست.باید دلایل زوجه را نیز مطالعه نمود.یاالله

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
بدون ملاحظه محتویات پرونده ا اظهار نظر در اینخصوص صحیح نمیباشد

یک وکیل

با سلام با توجه به اظهارات شما خیر نقض نمی شود اما شاید زوجه دلیل اقناع کننده ای ارایه دهد که رای نقض شود بنابراین نظر قاطع نمی توان داد.

یک وکیل

سلام. با توجه به مستندات حضرتعالی امکان نقض حکم وجود ندارد