مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز

باسلام خدمت همه وکلای گرامی در ضلع غربی خانه مسکونی ما جدیدا همسایه ای آمده که با ساخت طبقه دوم و سومش به حیاط خانه ما دید کامل دارند. در چه صورت می توانم جلوگیری کنم با وجود اینکه شاید شهرداری با ایشون موافقت کرده باشند؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری پیگیری کنید.
اگر شهرداری طبق مقررات مجوز داده باشد نمی توانید کاری بکنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید ابتدا به شهرداری مراجعه نمایید و اعتراض کنید
و اگر شهرداری ضوابط فنی ساختمان ، را رعایت نکرده باشد و پروانه ساختمانی
بر خلاف مقررات صادر کرده باشد شما باید از شهرداری شکایت نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به شهرداری شکایت کنید اگر خلاف داشته رسیدگی میشود در ضمن الان کجا به کجا دید ندارد