مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم قولنامه خودرو با شخص دیگری که صاحب سند نیست

یک پراید با شخصی که صاحب سند نبود قولنامه نوشتیم و مبلغی پیش دادم و مابقی اقساط حالا اقساط تمام شده و فروشنده سند نمیزند میگوید صاحب سند مادرم است من نیستم من از کی باید شکایت کنم کارت و پلاک به نام منه ولی سند کامل به نام مادر فروشنده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علیه فروشنده و صاحب سند دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید