مشاوره حقوقی رایگان - امکان خسارت تأخیر روزانه بدون گواهی عدم حضور و بر اساس تاریخ آماده شدن سند و پیامک های مبادله شده

با سلام

اینجانب ملکی را خریداری نمودم که سند آن آماده نبوده است و تاریخی جهت انتقال سند در مبایعه نامه تعیین گردید و مبلغی به صورت خسارت روزانه در نظر گرفته شد اما سند چند ماه بعد از آن تاریخ آماده شد ولی از آنجا که در تاریخ مقرر سندی جهت انتقال در وجود نداشته است، اینجانب برای دریافت گواهی عدم حضور اقدام نکردم و موجود حساب خود را برای پاس کردن چک انتقال سند تأمین نکردم. همچنین اینکه در توضیحات قرارداد قید گردید که چنانچه فروشنده نتواند برای ملک سند تهیه کند، آن ملک به صورت بی سند و وکالتی انتقال یابد. در پیامک هایی که جهت هماهنگی برای حضور در دفترخانه و انتقال سند میان من و فروشنده مبادله شده است مشخص است که ایشان با تأخیر چندین ماهه سند را تهیه کرده و حاضر به انتقال شده است. آیا امکان دریافت خسارت تأخیر روزانه را دارم؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام، پاسخ نیاز به رویت مدارک دارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق باید بررسی گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درودد مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق باید بررسی گردد