مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی

سلام .من کارمند مرکز بهداشتم با 13 سال سابقه ی کار رسمی. داروخانه کار میکنم.چیزی حدود هفت ساعت در روز باید سراپا باشم. با وجود بیماری روماتیسم مفصلی شدید و افتادگی دریچه قلب میتونم از کار افتادگی کلی بگیرم. درد مفاصل امانمو بریده.لطف کنید راهنمایی کنید. خانم هستم

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،در این خصوص کمیسیون پزشکی مربوطه باید از کار افتادگی را تأیید نماید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام باید از طریق اداره کار اقدام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید کمیسیون پزشکی کارافتادگی شما را تایید نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. اصولا خیر
ولی میتوانید درخواست خود را مطرح نمایید و مدارک پزشکی خود را ارائه بدهید تا در کمیسیون پزشکی بررسی بشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در خواست خود را با مدارک پزشکی به کمیسیون دهید تا بررسی گردد