مشاوره حقوقی رایگان - استرداد ثمن

با سلام
من خانه ای را سال 96 خریداری کردم
به دلیل عدم پرداخت طبق قولنامه ، ان قولنامه فسخ شد . تا الان هیچ اقدامی برای استرداد ثمن نکردم. میخواستم بدونم قانونی وجود داره که بتوانم ثمن معامله را با نرخ سود روز استرداد کنم. چون خانه ای که 200 میلیون خریدم 900 میلیون شده و پول اون موقع من که با آن خانه میخواستم خریداری کنم ارزشی ندارد .
با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

خسارت تاخیر تادیه از زمانی محاسبه می‌شود که شما پول را مطالبه کرده باشید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

خسارت تاخیر نادیه از زمانی قابل محاسبه است که پول را مطالبه کرده باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما بایستی در همان زمانی که قرارداد فسخ شده نسبت به استرداد ثمن اقدام می نماید لذا بعید است که بتوانید از تاریخ فسخ معامله خسارت تاخیر را نیز دریافت کرد