مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه

سلام
وقت بخیر
سوالم اینه که اگر حکم قاضی فسخ مبایعه نامه (معامله ملک) و پرداخت تاخیر تادیه باشه منظور پرداخت به روز قیمت ملک هستش یا پولِ معامله؟ (معامله 160میلیون تومان در سال 99)

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر

یعنی باید اصل ثمن معامله و خسارات تأخیر تادیه طبق شاخص سالانه بانک مرکزی پرداخت گردد
و نه قیمت روز ملک

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر موضوع مطالبه وجه نقدی ست خسارت تاخیر به قیمت روز طبق شاخص تورم ولی اگر موضوع رد ملک باشد و رد ملک مقدور و ممکن نباشد قیمت ملک

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست ثمن معامله و خسارات تاخیر تادیه مطابق شاخص سالانه بانک مرکزی پرداخت شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ثمن معامله و تاخیر تادیه از زمان تقدیم دادخواست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر فسخ شود ثمن معامله باید پرداخت شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان تاخیر تادیه را کارشناس تعیین خواهد کرد