مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند دولتی

باسلام و عرض ادب بنده یک قطعه زمین داریم که اداره مسکن و شهرسازی سند دولتی گرفته روی زمین طی شکایت قاضی شعبه یک پرونده را ندیده و ارجاع دادیم به تجدید نظر قاضی تجدید نظر رای را به نفع ما صادر کرده سوال من اینه چرا پرونده که قاضی تجدید نظر رای را که به نفع ما صادر کرده دوباره پرونده را به شعبه بدوی ارسال کردن؟ سوال بعدی اینه ایا قاضی شعبه بدوی میتواند رای تجدید نظر را بشکند و به ضرر ما رای بدهد؟ چقدر زمان میبره این پروسه با تشکر از وکلای خوبمون

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

به احتمال زیاد دادگاه بدوی ایراد شکلی به دادخواست شما گرفته‌اند و با اعتراض شما پرونده به تجدیدنظر رفته است و برای رسیدگی ماهیتی مجددا به دادگاه بدوی ارسال شده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ظاهراً ایراداتی به پرونده وارد است که توسط دادگاه تجدید نظر نقص گرفته و جهت ادامه پیگیری به شعبه بدوی ارسال گردیده است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادگاه بدوی به دادخواست شما ایراد گرفته است و شما اعتراض کردید و به تجدید نظر رفته

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما اشتباه میکنید و هنوز حکم قطعی صادر نشده است
و پرونده دارای نواقصی است یا در دادخواست شرایط شکلی رعایت
نشده است و قاضی
پرونده را به دادگاه بدوی برای رفع نواقص ارسال کرده است