مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند دولتی

سلام، آیا وقتی نظریه کمیسیون ماده 12 قانون زمین شهری ابطال می شود. به علت این که مملک قانونی نبوده. بنابراین واگذاری ملک به شهرداری خلاف شرع و قانون بوده و سند دولت و سند واگذاری ابطال می گردد؟ البته ملک همچنان در تصرف مالکین اصلی است. راهنمایی بفرمایید. ممنونم .

پاسخ ها :

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

سلام امر ابطال شود سندی بنام دولت تنظیم شده باشه ابطال میشود