مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه تجدید نظر

با سلام خدمت کارشناسان عزیز که ما رو راهنمایی و آگاه می کنند. اجرتون با خدا
سوال اینه معمولا موقعی که دادگاه بدوی حکم برایت صادر کند در چند درصد موارد امکان تایید رای وجود دارد.

سوال دوم آیا در کوچه بن بست که طرح هادی روستایی اجرا نشده و از قدیم یعنی سی سال پیش تاکنون بدون تغییر بوده ولی الان در نقشه جز طرح هادی بنیاد مسکن شده معبر عمومی محسوب میشود. یا معبر خصوصی مختص افراد ساکن کوچه است. و فقط این افراد حق عبور و مرور در آن را دارند.

پاسخ ها :

محمد  صابر

محمد صابر :

با سلام
جواب سوال اول :بطور قطع و یقین نمی توان اظهار نظر کرد زیرا هر دادگاه بطور مستقل رسیدگی میکند و ممکن است رای بدوی نقض و خلاف آن هم رای صادر کند.منهتی با این اوصاف نیز در بیشتر مواقع احکام بدوی در دادگاه تجدیدنظر تایید می شود.
پاسخ سوال دوم:کوچه ها جزء مکانهای عمومی است و در مالکیت اشخاص نبوده و همه کس حق عبور و مرور در آن را دارند مگر در کوچه هایی که بطور اختصاصی در ملک اشخاص ایجاد شده باشد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

قابل پیش بینی نیست
از مرجع مربوطه پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر جز طرح هادی باشد معبر عمومی تعریف گردیده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود قابل پیش بینی نیست از مرجع مربوطه پیگیری کنید