مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال مسروقه

سلام و عرض ادب. بنده یک دوربین از شخصی خریدم و پولشم تمام کمال پرداخت کردم بعد جهت گارانتی ب نمایندگی بردم ک نمایندگی گفت این دوربین مال من است و از من سرقت شده خلاصه دوربینا برداشت و شکایت من کرد و من محکوم شدم البته حقوقی شکایت کرد. حالا من میخام شکایت اون شخصی کنم ک دوربینو ب من داد و پولمو پس بگیرم باید تحت چ عنوانی شکایت کنم ....اینم بگم شخصی ک من ازش خریدم اشناس و اونم سرقت نکرده اونم از شخص دیگه ای خریده ... حالا من میتونم از دوست خودم شکایت نکنم مستقیم شکایت فردی رو کنم ک دوربینا ب دوستم داد. اینم بگم تویه پرونده گفتم ک دوربینا از دوستم خریدم یعنی اسمشو گفتم ... یه راهی بگید ک مستقیم شکایت سارق کنم و دیگه دوستمو شکایت نکنم. خلاصه موضوع رو تکرار کنم دوستم از سارق خرید بعد به من فروخت

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارکی دال بر سرقت دوربین از سوی ان دو نفر دارید به عنوان سرقت و فروش مال مسروقه شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود می توانید به عنوان سرقت و فروش مال مسروقه شکایت کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به عنوان سرقت و فروش مال سرقت شده شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌تواند به عنوان سرقت و فروش مال مسروقه شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما علیه دوستتان دعوای حقوقی مطرح کنید و دوستان نیز از شخصی که خریده است.