مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از طرف زوج

سلام
بعد از اخذ گواهی نشوز زوجه، اگر درخواست طلاق از طرف زوج باشه، ایا میشه درخواست تقسیط مهریه داد؟
اگه درخواست تقسیط مهریه بدیم قاضی موافقت میکنه یا نه؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. زوج در هرصورتی می تواند دادخواست صدور گواهی عدم امکان سازش مطرح نماید و بعد از صدور رای طلاق دادخواست تقسیط مهریه را مطرح بنماید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از صدور حکم طلاق چون طلاق ناحیه زوج می باشد مطابق ماده 29 قانون حمایت خانواده بایستی حقوق مالی زوجه را هم پرداخت کند یکی از این حقوق مالی زوجه مهریه است که بعد از صدور حکم طلاق و قطعیت او شما می تواند دادخواست اعسار از پرداخت مهریه و تقسیط اون رو بخواهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

زوج میتوانددادخواست صدور گواهی عدم سازش مطرح کند دادخواست تقسیط مهریه دهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید درخواست تقسیط مهریه بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا به دادخواست اعسار رسیدگی بشه ممکن است مهلت ثبت طلاق تمام بشه