مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از طرف زوج

باسلام
اگرزوج با زوجه برای طلاق به توافق نرسند و زوج بخواهد اقدام کند آیا تمام مهریه را به دلیل اینکه خودش اقدام کننده بوده باید یکجا بپردازد؟ واگر زوج تمکن مالی نداشته باشد چه اقدامی باید انجام دهد؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
زوج می تواند دادخواست اعسار مطرح کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر . به درخواست اعسار زوج قسط بندی میشود. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر می توانند اقساط نمایند اما تنصیف را باید بپردازند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مهریه قبلاً تقسیط شده باشد زوج می تواند دادخواست طلاق دهد و مهریه به صورت اقساطی باید پرداخت کند.
در غیر اینصورت باید یکجا پرداخت کند و یا اینکه بعد از صدور حکم طلاق دادخواست اعسار بدهد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتیکه زوج درخواست کننده طلاق باشد بایدکلیه حقوق مالی زوجه را نیز پرداخت نماید ولی اگر توانایی پرداخت ندارید می توانید دادخواست اعسار تقدیم کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید ترتیب پرداخت را بدهد برای این منظور باید اعسار دهد