مشاوره حقوقی رایگان - معامله موتور سیکلت

سلام ببخشید برای معامله موتور سیکلت قولنامه تنها معتبر هست یا باید حتماً تمام مدارک به نام شود ؟

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

قولنامه رسمیت ندارد و بهتر است تمامی مدارک به نام شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قولنامه دلیل مالکیت میتواند باشد ولی قطعیت ندارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

قولنامه جز اسناد عادی است واعتبار ان در حد اعتبار اسناد رسمی نیست وبایستی در محاکم ثابت گردد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید هم مبایعه نامه تنظیم بشود و هم اسناد مالکیت موتور موجود باشد و هم شخص فروشنده باید سند مالکیت و پلاک به نام ایشان باشد
مبایعه نامه به تنهایی کافی نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرفه قولنامه دلیل مالکیت تلقی نمی‌شود مگر اسناد مدارک دیگری کنار قولنامه اخذ نموده باشید مثل وکالتنامه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید اسناد و مدارک تحویل خریدار گردد و وکالت‌نامه نیز تنظیم گردد.