مشاوره حقوقی رایگان - شماره انجین موتور سیکلت

سلام من هندا 125 رو سه سال پیش قولنامه کردم و الان که اومدم بفروشمش ، خریدار به من گفت که این موتور انجینش دستکوب شده و برای این موتور نیست من الان باید از چه طریقی اقدام کنم بنده این موتور رو از کسی گرفتم که ایشان هم از صاحب سند قولنامه ای خریده بودند

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از سه سال عملا کاری نمیشود کرد شما باید همان زمان خرید سلامت موتور را چک میکردید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به یک کارشناس رسمی نشان دهید شاید دروغ میگه ، اگه درست گفته بتشد باید به پلیس راهور گزارش کنید و جریمه بدید تا پلاک کنند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر در زمان خرید این مشکل را داشته حق فسخ دارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهتر است جریمه بدهید و مجوز بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از سه سال اثبات موضوع خیلی سخت است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا علیه فروشنده خود اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛ از طربق راهور مجوز اخذ نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از تامین دلیل به طرفیت فروشنده ی خود اقدام نمایید
یا بدنبال اخذ مجوز از راهور باشید