مشاوره حقوقی رایگان - فسخ خرید خودرو

سلام
من دیشب یه ماشین خریدم به کارشناسی نبردم فروشنده برایم گفت یه گلیر وکاپوت رنگ دارد من امروز متوجه شدم و به کارشناس بردم دیدم شاسیش

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا نسبت به اخذ تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری اقدام و در صورتیکه معایب خودرو در حال حاضر محرز گردیده باشد می توانید نسبت به اعلام فسخ معامله اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید از حق فسخ استفاده کنید کارشناسان قوه قضاییه برررسی میکنند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بدوا تامین دلیل بگیرید بعددادخواست حقوقی اعلام فسخ معامله مبادرت ورزید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل در شورا مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی ، موارد رنگ شدگی خودرو مشخص بشود
و سپس باید دادخواست فسخ بیع به علت خیار عیب و خیار تدلیس را مطرح نمایید البته اگر

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

ابتدا تامین دلیل بگیرید و سپس دادخواست حقوقی مبنی بر فسخ معامله بدهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا تامین دلیل را از شورا بگیرید تا خودرو کارشناسی شود سپس دادخواست فسخ بیع به علت خیار عیب یا تدلیس را ارائه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی امکان فسخ معامله وجود دارد.