مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی خط

باسلام
وکالت بلاعزل در تاریخ 1399/11/2 در دفترخانه تنظیم شده برای قطعه زمینی

حال در تاریخ 1400/2/10 هبه نامه ای تنظیم شده برای همان زمین البته تاریخ هبه رو 1399/1/15 زده اند، هم بصورت چاپ و هم دستی

هبه نامه هم زیر آفتاب مانده و هم زیر فرش و متون آن کمرنگ شده ، با توجه به آنکه هم هبه و هم وکالت را یک شخص زده و کاملا هم اثر انگشت درست و حقیقی می‌ باشد و هر دو سند کاملا قانونی و بدون مشکل و رضایت طرفین انجام شده .

اولا : آیا با هبه نامه میتوان وکالت بلاعزل باطل نمود ؟

دوما : آیا زمان تحریر هبه با توجه به آنکه دستخوش گرما و سرما گردیده و رنگ باخته قابل پیگیری میباشد؟

سوما : شخص وکالت دهنده یا واهب که یک نفر است الان فوت کرده ، با توجه به قابل توجه بودن مال مورد مناقشه ، حال این دو سند کدام برنده دادگاه خواهد بود ؟

چهارما : با توجه به اینکه ، این هبه نامه که همه چیز آن درست و قانونی می‌باشد ، هم نوشته آن ، هم اثر انگشت با رضایت زده شده و دو نفر هم به عنوان شاهد به درستی امضا نموده اند و با آگاهی کامل برای ادای شهادت حاضر خواهند شد ، و باز با توجه به آنکه مدام از زمان تحریر آن در حال گذشتن است ، و با توجه به طولانی بودن زمان های جلسات دادگاه که احتمالا دوسالی هم بگذرد تا هبه درخواست کارشناسی شود ، آیا با قاطعیت میتوان این فاصله برج 1 تا برج 11 هبه با وکالت رو تشخیص داد؟

یا فاصله زمانی برج 1399/11/2 وکالت با فاصله تحریر هبه برج 1400/2/10 که آن هم دوماه هست قابل تشخیص هست؟

در نهایت با توجه به اینکه هردوی اسناد در فاصله زمانی دو ماه از هم نوشته شده و در کل موارد ادعایی برای فاصله زمانی چند ماه از هم ارایه خواهد شد ، آیا قابل تشخیص خواهد بود ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بله قابل تقسیم هستند ابتدا گداهی انحصار وراثت بگیرید با توجه به گسترده بودن مطالب بهتر است مشاوره تلفنی بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مدارک شما نیاز به بررسی دارد با دادراه در تماس باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله با شرایطی خاص ، وکالت نامه قابل ابطال است
اصولا توسط کارشناس خط و امضا ، زمان تنظیم قرارداد مشخص خواهد شد
وکالت نامه با فوت وکیل یا موکل ، باطل خواهد شد مگر وکالت نامه همراه با مبایعه نامه باشد
تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

وکالت نامه با فوت احد از طرفین زائل می شود و توسط کارشناس خط و امضا قابل احراز است

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

وکالتنامه قابل ابطال است و زمان هرکدام از قراردادها توسط کارشناس مربوطه قابل تعیین می باشد البته در خصوص وکالتنامه با فوت احد طرفین باطل خواهد شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما طولانی و پاسخ آن مفصل است . تماس بگیرید