مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مغازه با سرقفلی

سلام. صاحب ملک مغازه من 2 مرتبه قبلاً برای تخلیه آن دادخواست به دادگاه عمومی (حقوقی) داده و در هر مرتبه درخواست ایشان توسط دادگاهای اولیه و تجدید نظر مردود تشخیص داده شده. الآن ایشان برای سومین مرتبه دادخواست داده اند! و دادگاه محترم برای من ابلاغیه برای حضور در دادگاه فرستاده. آیا من باید در این جلسه دادگاه حضور پیدا کنم و یا میتوانم فقط یک لایحه بدهم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حتما حاضر شوید تا حقی از شما برای دفاع زایل نشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله حتما در جلسه دادگاه حاضر بشوید
و ایراد اعتبار امر مختومه را مطرح نمایید
تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در جلسه رسیدگی حاضر و از پرونده دفاع نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید لایحه ارسال کنید و توصیه می شود در جلسه حاضر شوید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام در جلسه رسیدگی حاضر شوید و از خود دفاع کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در جلسه دادگاه حاضر شوید و ایراد اعتبار امر مختومه را مطرح نمایید.