مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی

سلام و ادب من به علت عدم توجه به دلایل شواهد و قرائن و اینکه اونیکه در عقد من هست چهار شاهد کذب برده و گفتن که این داره و با اینکه من هیچی نداشتم و هیچی در حسابم نبوده و بیکارم، قاضی اصلا به دلایل من توجه نکرده و بدترین رای مهریه رو به من داده هفت سکه پیش و هر شش ماه یک سکه و بعد که من و به زندان انداختند و پدرم اون هفت سکه را داد تعدیل زدم شد هر دو ماه یک عدد سکه که بدترش کرد. و بعد که پرونده را مطالعه کردم تمام پرونده م تخلفات اشکار صورت گرفته بود، من جرح شاهد خواستم انجام ندادن نه تجدید نظر و نه خود دادگستری که پرونده م آنجاست
من از این قضات شکایت دارم و لایحه ای میخواهم که بتونم حقم رو بگیرم.چون قضات لایحه های من را نخوندن و من مشکوک هستم به تخلفات آشکارشون
ده تا شاهد بردم که من ندارم توجه نکردن
میخوام اعاده دادرسی کنم پرونده م بره دیوان عالی کشور . از اول بچه گی تا این سن 30 میلیون تو حسابم نبوده. همش مادر و خودش و وکیلش میگن باباش داره و خود قاضی هم میپرسه بابات چقدر تو حسابشه چقدر داره میگم من برای پدرم تو خونه کار میکنم ماهی یه تومن بهم میده بدترش میکنن. نفقه رو میگم بیکارم میره با کارشناسا تبانی میکنه کردنش یک میلیون تومن با اینکه عقده و تو خونواده 7 نفره زندگی میکنه خونه شون بغل دادگستریه.پدرم ساختمون فروشی کرده ده سال پیش باز نشست شده الان میخوان از پدرم بگیرن
رفته با مامور کلانتری تبانی کرده یه پولی داده مامورم نوشته یه واحد خونه پدرش مال اینه که من به سراغ مامور برای اثبات کذبش رفتم نتونست ثابت کنه دوباره یک استشهادیه جدید نوشته که این هیچی نداره من به دادگاه و تجدید نظر گفتم از ده سال پیش تا الان همه حسابامو چک کنن ببینن من چی داشتم و چی دارم یه ذره اعتماد به دادگاه و کارشناسا و ... ندارم
تو این تورم و گرونی 7 تا سکه و هر شش ماه یک سکه برام بریدن اصلا با عقلم جور در نمیاد هر کسی هم که میخواد بیاد شهادت بده میره در خونه ش با تهدید و توهین وادارش میکنه که بیاد شهادتش رو پس بگیره
خودش هم میگه من تو دادگاه آشنا دارم و من بهم ثابت شده که با آشنا و پارتی بازی داره کاراش و پیش میبره

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما بسیار طولانیست از طریق مشاوره اقدام کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما نیاز به اخذ وکیل دارید تا پرونده مطالعه وراهکارهای قانونی ارایه گردد لطفا از طریق دادراه در ارتباط باشید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید دوباره درخواست تعدیل اقساط را مطرح نمایید
و میتوانید درخواست اعاده دادرسی را مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق باید بررسی گردد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام برای راهنمایی بهتر از مشاوره تلفنی دادراه استفاده کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دوباره درخواست تعدیل اقساط را مطرح نمایید