مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر و خودداری از صدور حکم بازنشستگی از سوی تامین اجتماعی

با درود و سلام. حضور کلیه دست اندرکاران محترم دادراه. چندسال قبل از بازنشستگی بدلیل کمی دستمزدو با وجود موقعیت خوب شغلی به جهت بهبود وضعیت مالی و اقتصادی خود مجبور به جابجایی وتغییر شغل و کارگاه خود شدم. اکنون با احراز شرایط بازنشستگی و درخواست آن از تامین اجتماعی واعلام ترک کار از طرف کارفرما وثبت ترک کار درسامانه تامین اجتماعی با گذشت حدود شش ماه از آن تاریخ هربارکه برای دریافت حکم بازنشستگی وطی مراحل بعدی آن مراجعه میکنم به بهانه غیرمتعارف بودن دستمزد و عدم تشکیل کمیسیون مربوطه جهت صدور رای بدلیل درگیری اعضا آن با بیماری کرونا پاسخگویی را به تاخیر انداخته و حتی به تازه گی حمایت درمانی از من و خانواده ام برداشته شده و مدتی است ویزیت پزشکان و نسخ آنان را حتی در مراکز درمانی ملکی سازمان تامین اجتماعی به نرخ آزاد میپردازیم . گویا به مرگ گرفته اند تابه تب راضی شوم. اکنون پرسشم اینست که راه کار قانونی برای مواجه با این مشکلات چیست؟

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

موضوع را به صورت رسمی و از طریق اظهارنامه به شعبه متبوع خود اعلام نمائید. در صورت عدم اعمال می‌توانید از طریق شکایت در ديوان عدالت اداری اقدام نمائید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید به دیوان عدالت شکایت نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اظهارنامه به شعبه تقدیم کنید و در صورا پیش نرفتن به دیوان عدالت شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت تاخیر در صدور حکم بازنشستگی می توانید از طریق دیوان عدالت اداری الزام دستگاه را به صدور حکم بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید در دیوان عدالت شکایت خود را مطرح نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شکایت خود را در دیوان عدالت اداری مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را پیگیری کنید