مشاوره حقوقی رایگان - عدم صدور حکم بازنشستگی و برقرای حقوق توسط صندوق بازنشستگی استان تهران

با سلام
اینجانب در مورخه 1386/08/07 از آموزش عالی به سازمان میادین شهرداری تهران (بدون تغییر صندوق) انتقال قطعی یافتم و در مورخه 1399/02/31 با 35 خدمت از این سازمان بازنشسته گردیدم. اینک بعد از گذشت 11 ماه صندوق بازنشستگی با عنوان اینکه امکان اعمال اعداد و ارقام قید شده در فرم تکمیلی شماره 1 ( که بر اساس احکام کارگزینی دوسال آخر خدمت توسط سازمان میادین تنظیم و ارسال گردیده) در سیستم صندوق امکان پذیر نمیباشد فلذا سازمان میبایست فرم فوق را طبق نظر صندوق! تکمیل و ارسال نماید.
حال آنکه سازمان میادین براساس قوانین خاص خود نسبت به تعیین حقوق و دستمزد و صدور احکام اقدام و دستمزد پرداخت نموده است و در طی خدمت اینجانب کلیه کسورات قانونی و حق السهم صندوق را نیز بر اساس همین پرداختها محاسبه و پرداخت و هیچگونه تاخیری نیز ننموده است. و اعلان مینماید که هیچگونه مجوز قانونی برای انجام خواسته صندوق و تغییر ارقام و اعداد فرم شماره 1 نداشته و صندوق نیز از ارائه هرگونه مستند قانونی برای خواسته خویش سر باز میزند!!
ضمن آنکه مابه التفاوت میانگین حقوق دوسال آخر بر اساس خواسته صندوق، مبلغ 17,701,359 ریال کمتر خواهد شد.
1- اساسا خواسته صندوق با توجه به اینکه حق السهم خود را بر اساس حقوق و دستمزد مشخصه سازمان طی خدمت اینجانب دریافت نموده و تاکنون نیز هیچگونه اعتراضی نداشته، وجهه قانونی دارد؟
2- سازمان میادین در جهت احقاق حقوق اینجانب میتواند اقدامی نماید؟
3- اینجانب در جهت احقاق حقوق قانونی چه اقداماتی را میبایست عمل نمایم؟
از مساعدت و راهنمائیهائی که خواهید نمود نهایت تشکر را مینمایم.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با مشاوره تلفنی امکان بررسی دقیق و کامل بیشتر است