مشاوره حقوقی رایگان - فرار و برگشت به خدمت نیروهای مسلح

باسلام بنده 26سال در ارتش سنوات دارم ولی سال 98 بعلت بیماری از یگان با برگه اعزام به بیمارستان ارتش اعزام شده ام ولی بعلت مشکلات خانوادگی دیگر بخدمت برنگشتم و یگان بعلت غیبت بیش از 6ماه حکم اخراج من را داده است ولی هنوز به دادگاه نرفتم آیا میتوانم دوباره بخدمت برگردم و بازنشسته بشم و یا میتوانم بخدمت برنگردم و بازنشسته شوم لطفا راهنمایی کنید باتشکر از شما و برنامه خوبتان

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید درخواست بازگشت به کار را به یگان خود مطرح نمایید
و در صورت عدم موافقت باید در دیوان عدالت شکایت خود را مطرح نمایید
یا با 26 سال سابقه ،
درخواست بازنشستگی به علت از کار افتادگی را مطرح نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق یگان خدمتی خود پیگیری نمایید.