مشاوره حقوقی رایگان - اصالت سند

با سلام و خسته نباشید
چند سال بعد از فوت پدرم با عموم به مشکل خوردیم و دوتا سند خونه به اسم پدرم بود
عموی من با ارائه مبایعه نامه ای که به صورت تایپی بود و فقط امضای پدرم زیرش بود بدون امضای شاهد از ما ورثه برای تنظیم سند رسمی شکایت کرده من مطمئن هستم ک پدرم همچین کاری نکرده ولی نمیدونم برگه ای که ارائه داده سفید امضا بوده بعدا تایپ شده با اصلا کلا جعلی هست
میخواستم بدونم اگر سفید امضا باشه متن تایپی رو چطور میشه تشخیص داد که بعد از امضا تنظیم شده؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با انکار موضوع درخواست ارجاع به کارشناسی بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما حتما باید درخواست جعل و استفاده از سند مجعول را مطرح نمایید و توسط کارشناس خط و امضا مشخص خواهد شد و ..