مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه ملکی

با سلام .من 4 سال پیش آپارتمانم را برای آزادی یک متهم وثیقه قرار دادم . و آپارتمان به قیمت 160 میلیون بازداشت شد. الان قیمت آپارتمان دو میلیارد تومنه. و متهم هم متواری شده . در صورت مزایده ملک از طرف دادگاه . آیا فقط همان 160 میلیون کسر می‌شود یا همه مبلغ ملک به دولت می‌رسد. آیا من می‌توانم 160 میلیون را پرداخت کنم و ملک خود را آزاد کنم؟سپاسگدارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مبلغ نهایی مزایده و مبلغ محکوم به 160 ملیون باشد شما میتوانید با پرداخت این مبلغ ملک را ازاد کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تمام ملک مزایده گذاشته شده و مبلغ وثیقه به نفع دولت ضبط ومابق به شخص مسترد خواهد شد همچنین می توانید مبلغ میزان وثیقه را نقدا پرداخت و از مزایده ملک جلوگیری به عمل آورید

رحمان شعبانی

جناب آقای رحمان شعبانی :

سلام. همان 160 میلیون. بله با پرداخت مبلغ ملک شما از توقیف خارج میگردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام. همان 160 میلیون. بله با پرداخت مبلغ ملک شما از توقیف خارج میگردد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با پرداخت 160 میلیون ملک از توقیف خارج میگردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید با پرداخت 160 میلیون تومان ملک را از توقیف خارج کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید فقط مبلغ تعیین سپرده در قرار وثیقه را بپردازید و درخواست رفع توقیف
ملک را نمایید
و اگر ملک به مزایده گذاشته بشود ، مابقی مبلغ به شما مسترد خواهد شد