مشاوره حقوقی رایگان - وثيقه

سلام
يكى از دوستان درخواست وثيقه براى دادگاه از من كرده. آيا دادگاه برگه اى به عنوان رسيد در ازاى دريافت سند به من ميدهد؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

خیر معمولا دادگاه چنین برگه ای رو بهتون نمیده ، ولی در پرونده امر ابتدا ازتون تقاضانامه ای به زبون خودتون که مایلید وثیقه گذار باشید اخذ خواهد کرد سپس در صورت قبول وثیقه ( میزان قرار با میزان وثیقه باید متناسب باشد ) که احتمال ارجاع امر به کارشناسی و ثبت جهت بازداشت وجود دارد پس از قبولی وثیقه دوستتان آزاد خواهد شد. توجه داشته باشید در هر حال در صورتیکه دادگاه یا هر مقاقم قضایی دوستتون رو ازتون بخواد و شما نتونیددظرف 1 ماه تحویل دهید ظبط وثیقه به نفع دولت تا میزان قرار صورت خواهد گرفت

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

سلام، در اداره ثبت و متن سند درج میشود و نیازی به دریافت رسید نیست

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
قراروثیقه وکفالت باید به کفیل ووثیقه گذارابلاغ شود وشمامی توانید درخواست کنیدکه یک نسخه از قراربه شما داده شود