مشاوره حقوقی رایگان - جعل اسناد

با سلام .. بنده یک سال پیش موتوری خریداری کردم پلاک قدیم .. وقتی توسط کلانتری توقیف شد متوجه شدم سند و کارت موتور با تنه موتور مطابقت ندارد.
و صاحب موتور هم جواب مرا نمیدهد ایا امکان شکایت از ایشان وجود دارد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ظاهراً موتور تعویضی بوده و جزو مواردعیوب موتور تلقی می گردد میتوانید نسبت به فسخ معامله واسترداد ثمن و خسارات وارد اقدام قضایی نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

چون موتور تعویضی است و عیب به حساب می آید میتوانید نسبت به فسخ معامله و استرداد ثمن و خسارت اقدام قضایی کنید

یک وکیل

شکایت کیفری مطرح کنید دستکاری در موتور و مخدوش نمودن شماره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید قرارداد را فسخ کنید.
تخت شرایطی می توانید با عنوان کلاهبرداری نیز شکایت کنید.