مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام خسته نباشید پدر من یک ملک قولنامه ای دارن، ایشون قبل از پدر و مادرشون فوت کردن و خب طبیعتا پدربزرگ و مادربزرگم ارث میبرن ولی میخوان سهم الارثشون رو به نوه هاشون که ما باشیم ببخشن
به صورت قانونی ما چیکار کنیم که فردا روزی از طرف عموها و عمه ها به مشکل نخوریم
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانند از طریق دفتر خانه اسناد رسمی نسبت به انتقال قدرالسهم خودشان به نوه ها اقدام نماید

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

تنظیم قولنامه فروش یا صلح سهم به فرزندان با امضای شهود معتبر و اثر انگشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید در دفتر اسناد رسمی انها را صلح کنند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در دفترخانه رسمی نسبت به انتقال اقدام کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با مراجعه به دفترخانه سهم خود را به شما انتقال دهند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید در دفترخانه اسناد رسمی یا به صورت سند عادی ، عقد صلح را تنظیم نمایید و ..