مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

سلام من خانمی متاهل و با ابرو هستم شخصی اشنا به بهانه سوال کاری شماره بنده رو گرفته و در واتساپ چند مورد پیام فرستادند اوایل موضوع مهمی نبود اما کم کم ایشان صمیمی شده و خواسته های دیگری داشتند که بنده بلاک کردم یک اسکرین شات از چت ها و عکسهای من رو برای من فرستاده و تهدید کرده که آبروریزی میکند اما اگر پول بگیرد میرود (پیش شوهرم رفته و گفته من 10میلیون پول از ایشان گرفتم). البته مقدار کمی برای بدنامی من پول به کارت من زده درصورتی که من روحمم خبر نداشته است (کار ایشان جوری است که امکان سواستفاده از شماره کارت بنده را داشتند) . الان من اگر شکایت کنم بخاطر چت ها و عکسها همسرم من رو طلاق میده با اینکه واقعا من کار خطایی نکردم. بارها مزاحمت درب منزل داشته. راهنمایی میفرمایید

در ادامه... حرفهای من تناقض ندارند ایشان پرینت گرفتند و سرکارم اوردند حضوری جهت تهدید بعد با خط دیگری به من ز زدن که من پول رو میگیرم و بهت بعد پس میدهم اما چون من وارد رابطه نشدم با ایشان باید تنبیه شوی

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مسئله شما در یک جملهدکوتاه نمیتوان ماسخ داد و نیاز به بررسی دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود و عرض ادب
در خصوص سوال شما نیاز به گفتگو بیستر است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدارک اسناد شما باید بررسی و اخذ توضیحات بیشتر از شما بررسی گردد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره تلفنی اقدام نمایید